Restaurant Europa

Restaurant Europa

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Restaurant Europa

Kom med på restaurant, når forestillingen ’Restaurant Europa’ åbner dørene til en humoristisk, samfundssatirisk aften – en aften, hvor en historie om tidernes skiften set gennem en stille tjenerskikkelses øjne udspiller sig for øjnene af publikum.

Scenen er sat mellem krystalkarafler, stivede damaskduge og et farverigt klientel af forretningsfolk og dekadente bohemer – og midt i det hele en pedantisk tjener, der kæmper for at holde etablissementets stolte traditioner i hævd. Men en dag gør nye kunder deres entré. De bestiller sære svampe, drikker kaffe af tekopper og får stamgæsterne til at kaste salami på de kostbare Jugend-spejle. Kort sagt: Kursen mod katastrofen er sat!

Restaurant Europa er en hudflettende satire over et kontinent med værdier i skred; en kulturel mastodont, der er ved at krakelere bag en sminket facade. Stykket er en dramatisk monolog skrevet over den norske forfatter Matias Faldbakkens roman ’The Hills’ fra 2017.

Forestillingen have premiere på teatret Får302 i foråret 2022 og spillede for udsolgte huse. Den fik stor anmeldersucces og skuespiller Jacque Lauritsen blev Reumert-nomineret for Årets Mandlige Hovedrolle.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »