Rammsteins ’Mutter’

Rammsteins ’Mutter’

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Rammsteins ’Mutter’

Kom med i Lilletrommen når vi stiller skarpt på endnu et ikonisk album fra musikhistorien.

Tysklands største kultureksport Rammstein er kendt for at levere “The best show on earth, something you must see before you die” (citat Rolling Stone Magazine). Rammstein er endnu en gang koncertaktuelle i Danmark, hvor de spiller i Valbyparken i København foran 50.000 mennesker den 5. juli 2024. ’Mutter’ er uden tvivl Rammsteins mest kendte og også bandets kommercielt mest succesrige album. Dette album cementerede bandets status i allerhøjeste grad i metalbranchen.

Kom med på en rejse, hvor blandt andet følgende spørgsmål besvares: Hvem og hvad er Rammstein? Hvorfor er Rammstein unikke? Må man fortsat lytte til Rammstein til trods for “Lindemann-Gate”? Hvilken betydning har og havde Mutter-albummet for bandet og ikke mindst metal- og hard-rock-musikken? Hvilken betydning har Rammstein som helkunstværk i dag?

Musikformidler, skribent og anmelder for GAFFA, Alexander Hemstedt, er en af Danmarks førende Rammstein-eksperter. Hemstedt introducerer til bandet, kunstværket Rammstein, albummet ‘Mutter’ og dets tilblivelse.

Bagefter skræller vi al spektaklet og showet af og går helt i sort, når lyset slukkes, og vi i fællesskab skal fokusere på musikken og lytte til albummet i dets helhed fra start til slut. Det bliver heavy!

Billetten inkluderer en fadøl fra Trommens foyerbar, som man kan hente umiddelbart inden arrangementsstart mod fremvisning af sin billet. (non-alkoholiske alternativer er naturligvis også en mulighed).

Billetter koster 50 kr. og kan hentes fra billetlinket fra 15. februar.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »