Publikum til Europas Fremtid – Den Sidste Debat

Publikum til Europas Fremtid - Den Sidste Debat

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Publikum til Europas Fremtid – Den Sidste Debat

Den 6 juni fra kl. 20:00-22:30 invitere TV2 og DR i fællesskab til “Europas Fremtid – Den Sidste Debat”. Du kan derfor være med som publikum, når vi sender live fra Trommen i Hørsholm.

Værterne er Cecilie Beck og Kåre Quist.

Det er helt gratis, men kræver et link til at afhente billetter. Skriv til denne mail: dana_fleifel@hotmail.com om hvor mange pladser du ønsker og så sender jeg dig linket.

Praktisk info:

Der er gratis parkering og mulighed for at købe drikkevare samt snacks i baren. Vi opfordrer til at man ikke har for store tasker med, der kan fylde i salen.

Vigtig info:

”I DR/TV2 har vi tradition for at afvikle debatter i en god og respektfuld stemning, hvor der er plads til at være uenige sammen. Det betyder, at publikum naturligvis gerne må klappe, men vi ønsker ikke tilråb eller buhende adfærd. Der skal være plads til at lytte til alle argumenter og høre alle spidskandidaternes bidrag til debatten. Og da det er en tv-debat, er det ligeledes heller ikke tilladt at medbringe bannere, skilte eller lignende i salen”

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »