POP UP aftenklub på Stampen

Ung I Hørsholm

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

POP UP aftenklub på Stampen

Er du ung og bor i Hørsholm? Så har Ung I Hørsholm en spændende invitation til dig! Ung I Hørsholm arrangerer en Pop-Up aftenklub på Stampen, hver lørdag i juli, fra kl. 18:00 til 23:00. Dette er et tilbud til alle unge mellem 13 og 18 år, og det kræver ingen tilmelding.

Stampen vil være fyldt med aktiviteter og sjov for alle. De klarer aftensmaden, så du kan få noget lækkert at spise og fylde energi på. Der vil også være CS-GO turneringer og FIFA turneringer for de gamere, der elsker at konkurrere og vise deres evner.

Er du mere til banko? Det er der også! Og der er sørget for bankospil med fantastiske præmier, så du kan vinde noget ekstra sjovt og spændende. Derudover kan du også se frem til en biograftur, hvor du kan nyde en filmoplevelse sammen med andre unge.

Er du en fodboldfan? Så tag dine venner med, for der er også arrangeret fodboldaktiviteter, hvor du kan vise dine færdigheder og have det sjovt på banen.

Hvis du er interesseret i musikproduktion, så er der også et musikstudie, hvor du kan udforske dine musikalske talenter og lave din egen musik. Det bliver en super mulighed for at få kreative input og udforske dine musikalske drømme.

Så kom og vær en del af vores Pop-Up aftenklub på Stampen! Du behøver ikke at tilmelde dig – bare mød op og vær med til en aften fyldt med sjov, spænding og gode oplevelser.

Husk, det er hver lørdag i juli fra kl. 18:00 til 23:00. Så sæt kryds i kalenderen, og inviter dine venner med.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »