Poetisk salon med Helle Solvang

Poetisk salon med Helle Solvang

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Poetisk salon med Helle Solvang

Karen Blixen havde en ubetinget kærlighed til både musikken og naturen. I denne salon kombinerer vi disse passioner og tager på en poetisk vandring i Karen Blixens Fuglereservat.

Vi byder på en helt særlig sanselig naturoplevelse, som drager dig ind i Blixens univers og natursyn gennem fortælling, meditation og musik. Helle Solvang er vært og inviterer deltagerne ind i poetiske fortællinger, lydlige meditationer og fælles sang under træernes kroner. Adam McKenzie akkompagnerer med musik.

Til tonerne af stemmerne, celloens klang og digtoplæsning bevæger vi os fra barndomshjemmet til blomsterhaven, nattergalebænken, vildnisset og Karen Blixens grav. Turen ender i Herregårdslunden.

Ved ankomsten byder vi på et glas bobler med kig over Karen Blixens smukke havedam.

Medbring gerne dit eget tæppe eller yogamåtte. Arrangementet foregår udendørs i Fuglereservatet. Vi krydser naturligvis fingre for godt vejr og gennemfører uanset.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »