Perlepladehygge

Perlepladehygge på Hørsholm Bibliotek

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Perlepladehygge

En sjov og kreativ aktivitet for børn i alderen 5-12 år! Kom og vær med til at lave perleplader på biblioteket.

Har du et barn der godt lide at være kreativ? Biblioteket vil stille perler, perleplader og mønstre til rådighed, så I kan skabe jeres egne sommermotiver i perler. Der vil være masser af muligheder for at lave farverige og sjove designs.

Perleplader er en fantastisk aktivitet, der stimulerer børns finmotorik og kreativitet. Det er en hyggelig og sjov måde at udfolde sig på og skabe smukke kunstværker. Ved at følge mønstrene eller bruge din egen fantasi kan du skabe unikke sommermotiver med perler.

Det er vigtigt at huske, at børnene skal have en voksen med under aktiviteten, så de kan få den nødvendige støtte og vejledning. Det er en god mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen og skabe noget særligt.

Kom forbi biblioteket og vær med til at lave perleplader. En sjov og inspirerende aktivitet, der helt sikkert vil gøre dig stolthed over dine kreationer.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »