På sporet af Babettes Gæstebud – Signe Wulff

På sporet af Babettes Gæstebud - Signe Wulff

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

På sporet af Babettes Gæstebud – Signe Wulff

Karen Blixens historie om den franske, kvindelige mesterkok Babette, er måske en af forfatterskabets mest populære fortællinger. Den er oversat til mange sprog og er blevet fortolket i radio, på teater og som film af Gabriel Axel.

Forfatter Signe Wulff dechifrerer denne aften de kulinariske aspekter af fortællingen “Babettes gæstebud” og viser, hvordan Karen Blixen trak både på sin fars forfatterskab, verdenslitteraturen og egne erindringer – og kogte det sammen i en fortælling, der er mættet med bihistorier fra den gastronomiske kulturhistorie.

Glæd dig til en aften, hvor Signe Wulff tager dig med ned ad Paris’ boulevarder i slutningen af 1800-tallet. Her møder du de kvindelige, revolutionære brandstiftere, sidder med til bords under århundredets mest overdådige middage på byens fineste restauranter og møder de 12 velnærede medlemmer af De Store Mavers Klub. Signe Wulff giver dig også svaret på, hvorfor Karen Blixen måske ville have taget en diskussion eller to med Gabriel Axel omkring hans fortolkning af menuen i filmatiseringen af ”Babettes gæstebud”.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »