Oplev vinterskoven: Familievandring hos Blixen

Oplev vinterskoven familievandring hos Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Oplev vinterskoven: Familievandring hos Blixen

Hvad sker der i naturen om vinteren? Hvad gør dyrene, når det er koldt? Hvordan undgår fuglene at fryse? Og hvad spiser de?

Tag hele familien med på en frisk vintervandring, hvor vi går på opdagelse efter spor fra de mange dyr, som overvintrer i Karen Blixens Fuglereservat.

Vi vil lede efter spor fra bl.a. fugle, egern, mus og rådyr i skovbunden blandt de store hundredårige gamle træer.

Vinteren er også et godt tidspunkt at kigge efter fugle, da træerne står nøgne, og fuglene derfor kan være nemmere at få øje på. Mere end 30 fuglearter er almindelige i Fuglereservatet om vinteren, og vi håber at møde nogle af dem på vores vandring rundt i reservatets forunderlige natur. Der vil være kikkerter til udlån til børn, og museets naturformidler instruerer i, hvordan man bruger en kikkert.

Nb! Husk varmt tøj.

Hos Madam Carlsens Bistro og Café er det muligt at nyde en kop varm kakao og en fastelavnsbolle før eller efter deltagelse i vandringen. Vi anbefaler at bestille bord – BESTIL HER .

DATO: 13. – 15. februar kl.14:30 – 15:30
Billet til vandringen gælder samtidig som entré til museet

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »