Open Air koncert med Bertil & Silke

Open Air koncert med Bertil & Silke

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Open Air koncert med Bertil & Silke

Oddies har sørget for endnu en spændende koncert på Rungsted Strand! Silke Bolm duo, bestående af sangerinden Silke Bolm og guitarist Bertil Lundqvist, er en erfaren, nærværende og professionel duo, der vil underholde jer.

Silke Bolm er kendt for sin smukke stemme, og sammen med den spanske guitar skaber duoen en varm og stemningsfuld atmosfære. Deres repertoire spænder over flere generationer og omfatter både internationale og danske numre. Dette betyder, at der er noget for enhver smag.

Det bedste af det hele er, at arrangementet er gratis, så I kan nyde den dejlige musik. Det er en fantastisk mulighed for at opleve Silke Bolm duo’s talent og nyde en hyggelig aften hos Oddies.

Sæt kryds i kalenderen og kom og oplev denne duo, der vil skabe en stemningsfuld aften med deres musikalske præstationer.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »