Open Air koncert med Andreas Langvad

Open Air koncert med Andreas Langvad

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Open Air koncert med Andreas Langvad

Der sker spændende ting hos Oddies! Det er fantastisk at høre, at I har inviteret Andreas Langvad til at optræde igen i år. Andreas Langvad er en ung lokal sanger/sangskriver inden for popgenren med elementer af softrock og en unik, sprød stemme, der spænder fra rå styrke til fine falsetter. Det lover godt for en aften fyldt med god musik.

Arrangementet er gratis, så kom forbi og nyd Andreas’ open air koncert.. Det er en fantastisk mulighed for at opleve talentfuld musik og nyde atmosfæren hos Oddies.

Det bliver helt sikkert en dejlig aften med god musik, gode drinks og hyggeligt samvær. Så sæt kryds i kalenderen og glæd jer til at se Andreas optræde.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »