Noget større: Ingrid Nymo

Ingrid Nymo

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Noget større: Ingrid Nymo

Dette efterår tilbyder Hørsholm Kirke i samarbejde med Hørsholm Bibliotek en unik mulighed for at få litteraturdepoterne fyldt godt op, når vi i fællesskab inviterer til forfattermøder under overskriften ’Noget større’.

I foredragsrækken er tre aktuelle danske samtidsforfattere, der alle beskæftiger sig med de mere spirituelle sider af tilværelsen ­– åndelighed, kristendom eller det at tro på noget større, valgt nøje ud. Dette foredrag med forfatter Ingrid Nymo om romanen ’Kloster’ (2021) er første foredrag i rækken af i alt tre hen over vinteren 2023/24. Foredragene vil foregå skiftevis på Hørsholm Bibliotek og i Hørsholm Kirkes Sognegård.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »