Noget større: Caroline Albertine Minor

Noget større: Caroline Albertine Minor

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Noget større: Caroline Albertine Minor

Dette efterår tilbyder Hørsholm Kirke i samarbejde med Hørsholm Bibliotek en unik mulighed for at få litteraturdepoterne fyldt godt op, når vi i fællesskab inviterer til forfattermøder under overskriften ’Noget større’.

I foredragsrækken er tre aktuelle danske samtidsforfattere, der alle beskæftiger sig med de mere spirituelle sider af tilværelsen ­– åndelighed, kristendom eller det at tro på noget større, valgt nøje ud Dette foredrag med forfatter Caroline Albertine Minor om novellesamlingen ’Velsignelser’ (2017) er andet foredrag i rækken af i alt tre hen over vinteren 2023/24. Foredragene vil foregå skiftevis på Hørsholm Bibliotek og i Hørsholm Kirkes Sognegård.

Billetter er tilgængelige fra billetlinket fra d. 13. sept.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »