Noah Rosanes: “Inner Journey”

Noah Rosanes: "Inner Journey"

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Noah Rosanes: “Inner Journey”

Inner Journey – en unik meditativ koncertoplevelse der skaber en musikalsk og visuel ramme som giver publikum muligheden for at udforske deres egen indre verden.
Med intet andet end sit nærvær, sin guitar og en atmosfærisk belysning skaber Noah Rosanes en uafbrudt musikalsk stemning til ære for ro og mental fordybelse.
I en travl og digitaliseret verden er Inner Journey en kærkommen mulighed for at trække stikket, mærke sig selv, sine tanker og sanser – måske endda opnå en tilstand mellem drøm og bevidsthed.
Spokenword A.I Værk:
For at opsummere de kollektive refleksioner, der opstod under Inner Journey-oplevelsen, bliver publikum opfordret til at indsende de tanker, følelser eller idéer de fik under koncerten.
Derefter skaber Noah Rosanes et spoken word-værk, hvor A.I stemmer læser deltagerens tanker op under et musikalsk fundament.
Der lægges længere pauser ind mellem sætningerne, så lytterne får tid til at reflektere over de andres refleksioner.
Sæt dig godt til rette. Luk øjnene. Træk vejret dybt og tag på din egen “Inner Journey”. –
Det hele foregår i My Beautiful Gallery’s smukke og stemningsfulde gamle sal. Baren er åben, hvor der kan købes vin, øl, vand m.m.
Entré: 100,-. Billetlink her i eventet eller MobilePay: 572848 (skriv: Noah)
Baren er åben fra kl. 16 og efter koncerten.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »