No 43’s vinskole

No 43s vinskole

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

No 43’s vinskole

På No. 43’s hyggelige vinskole får deltagerne en grundlæggende introduktion til vin og vindyrkning. Du vil blive taget igennem processen, der omdanner druer til vin, de forskellige overvejelser vinmageren har, og de afgørende faktorer for at lave en god vin.

En vigtig del af vinskolen vil være at lære, hvordan man systematisk smager på vin, så man kan beskrive den mere præcist. Selvom det ikke er nødvendigt at have kendskab til vin på forhånd for at deltage, vil det være en fordel at have interesse for og lyst til at lære mere om vin.

Vinskolen varer cirka 2,5 timer, og i løbet af denne tid vil I få mulighed for at smage på otte forskellige vine, der illustrerer de emner der fortælles om. Der vil også blive serveret brød, olivenolie, mandler og vand under vinskolen for at supplere vinoplevelsen.

Det er vigtigt at bemærke, at der kun er plads til 16 deltagere, og tilmelding sker efter princippet “først til mølle”.

Så hvis du ønsker at udvide din viden om vin og samtidig nyde en hyggelig aften med vineksperter og andre vinelskere, så sørg for at tilmelde dig vinskolen i god tid. Det bliver en skøn aften, hvor du kan lære mere om vinens verden og udforske forskellige smagsnuancer.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »