Nikolaj Nørlund

Nikolaj Nørlund i Kulturhus Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Nikolaj Nørlund

Oplev en musikalsk rejse gennem Nikolaj Nørlunds enestående karriere! Nikolaj Nørlund, en af Danmarks mest eksperimenterende musikere og sangskrivere, inviterer dig til en uforglemmelig aften fyldt med musik og lyrik.

Siden sin solodebut med albummet ‘Navnløs’ i 1996, hvor han fortolkede digte af Michael Strunge, har Nikolaj Nørlund udfordret både sig selv og sit publikum med imponerende og mangfoldige projekter inden for musik og lyrik.

Han har efterfølgende udgivet albummet ‘Nye Optagelser’ i 1997, hvor han debuterede som dansksproget sangskriver. Nikolaj Nørlunds musikalske rejse har taget ham vidt omkring i det danske musikmiljø. Han har samarbejdet med symfoniorkestret Copenhagen Phil på to albums, hvor moderne dansksproget sangskrivning forenes elegant med en storslået orkesterlyd.

Senest har Nikolaj Nørlund udgivet albummet ‘Housewarming’ i 2019 i samarbejde med forfatteren Naja Marie Aidt. Gennem årene har han udgivet 20 EP’er og albums både som soloartist og som medlem af forskellige bandkonstellationer. Han har også været en del af gruppen Trains And Boats And Planes og det engelsksprogede projekt Rhonda Harris, der løber parallelt med hans solokarriere.

Nikolaj Nørlund har modtaget anerkendelse for sit arbejde og talent. Han vandt Danish Music Awards som Årets producer i 2003 og modtog en Steppeulv i samme kategori i 2006. I 2012 blev han tildelt Niels Matthiasens kulturpris ‘Kultur-Niels’ for sit bidrag til kunst og kultur.

Så kom og oplev en musikalsk aften i Nikolaj Nørlunds selskab, hvor du vil blive taget med på en rejse gennem hans imponerende karriere. Lad dig forføre af hans unikke musikalske udtryk og dygtighed som sangskriver. Det bliver en aften, hvor musik og lyrik smelter sammen i en magisk oplevelse.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »