Niels Krøjgaard: Afsløret

Niels Krøjgaard: Afsløret i Kulturhus Trommen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Niels Krøjgaard: Afsløret

Niels Krøjgaard: Afsløret  – et spændende foredrag om svindlerens psykologi

Tag med Niels Krøjgaard på en fascinerende rejse ind i svindlerens psykologi i hans seneste foredrag. Det bliver en aften fyldt med både underholdning og tankevækkende indsigter, hvor svindel og bedrag møder ægte psykologi og showmanship.

Den psykologi der ligger bag svindel Svindel på nettet er eksploderet med fænomener som kryptovaluta, romance scams og spam-e-mails – svindlerne vil have vores penge. Desværre lykkes det langt oftere, end vi tror. Men hvorfor er der nogle mennesker, der er nemmere at narre, og kan alle blive snydt?

I dette foredrag vil Niels Krøjgaard udforske den menneskelige hjerne og vise, hvor let det er at blive snydt. Du vil få indsigt i forskellige svindelmetoder, så du i fremtiden bedre kan genkende dem, undgå dem og hjælpe potentielle ofre. Derudover vil Niels skabe forståelse for, hvorfor det er så svært for ofrene at befri sig fra svindlernes kløer.

Hele foredraget vil blive præsenteret med humor, glimt i øjet og live-eksempler på scenen, hvilket skaber en underholdende og oplysende aften i selskab med Niels Krøjgaard. Gør dig klar til at blive afsløret!

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »