Naturvandring ved biolog Anne-Mette Høeg Andersen

Karen Blixens — Naturvandring

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Naturvandring ved biolog Anne-Mette Høeg Andersen

Tag med på en spændende vandring, hvor vi udforsker Karen Blixens vilde natursyn, og oplever hvordan det har formet den mangfoldige natur, som i dag trives i Karen Blixen Fuglereservat. 

De færreste ved, at Karen Blixen var pioner inden for vild natur og biodiversitet.

Allerede i 1950’erne drømmer hun om Rungstedlund som et åndehul midt i en stor by for både fugle og mennesker, børn og gamle. I Blixens natursyn er mennesker og natur uløseligt forbundne.

Med karakteristisk handlekraft skaber hun, i samarbejde med eksperter inden for skovdrift og fugleliv, et stykke vild natur, der i dag fremstår som et område med utrolig høj biodiversitet. Fra pryd- og frugthave til dam og vandløb, åbne græsningsarealer med heste og køer samt vildskov med op til 300 år gamle træer.

Hun vidste, at det er den form for naturpleje, der er optimal for fuglenes og naturens trivsel på Rungstedlund og dermed for os mennesker.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »