Naturvandring i fuglereservatet

Naturvandring i fuglereservatet

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Naturvandring i fuglereservatet

Tag familien med på en spændende naturvandring, hvor vi udforsker Karen Blixens store kærlighed til trækfugle. 

Om efteråret ankommer mange vintergæster fra landene nord for Danmark, og der er således mange fugle at se på denne årstid, selv om mange af vores egne ynglefugle er trukket sydpå. Fx optræder mange spurvefugle ofte i stort antal, og man kan være heldig at opleve store flokke af fx silkehaler og kvækerfinker.

I de sidste år af sit liv var Karen Blixen stærkt optaget af at sikre trækfuglenes kår. Derfor stiftede hun Rungstedlundfonden i 1958, hvis formål det bl.a. er at opretholde et fuglereservat på Rungstedlund. I dag er området ualmindeligt rigt på fugleliv, der er flere hundrede år gamle træer, og fuglereservatet bliver plejet – efter Blixens forskrifter – med henblik på at sikre størst mulig biodiversitet og optimale vilkår for fuglelivet.

På vandringen udforsker vi fuglereservatets rige fugleliv og forhåbentlig kommer vi til at opleve nogle af de forskellige fuglearter, der findes i fuglereservatet om efteråret – både trækfugle og standfugle.

Vandringen henvender sig til alle naturinteresserede familier – børn såvel som voksne er velkomne.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »