Musikalsk Fortælling om Kim Larsen

Musikalsk Fortælling om Kim Larsen

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Musikalsk Fortælling om Kim Larsen

Oplev en uforglemmelig aften i anledning af 40-års-jubilæet for en af de mest ikoniske danske filmudgivelser nogensinde.

Husker du Benny og Arnolds kampe mod systemets stejle politikere og rockerne? Og dramaet mellem kærlighed og venskab?
Midt om natten Tour tager dig på en rørende rejse gennem anekdoter, livsperspektiver og ikke mindst fantastiske sange fra “Midt om natten” eller cirka deromkring, som understøtter universet fra filmen og stemningen på 70’ernes Christianshavn.

Med fortællinger og musik formidler Lasse Helvig den åndelighed, samhørighed og kollektive nationalfølelse, som Kim Larsen formåede at fremmane gennem sin musik og person.
Tag dine venner og familie med til et smukt genhør fyldt med det særlige nærvær og fællesskab, Kim Larsen gav os – over hele fem årtier og på tværs af generationer.
Næsten alle shows på Musikalsk fortælling om Kim Larsen – Værsgo’ Tour i 2023 blev udsolgt, så bestil dine billetter nu – så er du sikker på ikke at gå glip af denne unikke musikalske oplevelse.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »