Foredrag: nedslag i Nordsjællands landskabshistorie

Museum Nordsjælland præsenterer: Nedslag i Nordsjællands landskabshistorie

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Foredrag: nedslag i Nordsjællands landskabshistorie

I anledning af Københavns udnævnelse til UNESCO World Capital of Architecture i 2023, holder Museum Nordsjælland en mindre foredragsrække på Hørsholm Bibliotek med arkitektur som tema.

Museum Nordsjælland griber stafetten fra Jagt- og Skovbrugsmuseet og sætter i foredraget fokus på skov- og landskabshistorien i Nordsjælland. Kom og hør om, hvordan vores landskaber har ændret sig op igennem tiden, i takt med ændringer i vores ressourceudnyttelse og natursyn, og i stadigt samspil med de økosystemer, vi indgår i. Museumsinspektør Jon Voss fortæller bl.a. om de store ændringer af landskabet, der fulgte med den ordnede skovdrift fra slutningen af 1700-tallet, om flyvesandskatastrofen på Nordkysten og om nutidens storslåede og ofte omstridte naturgenopretningsplaner.

Foredraget er en del af Museum Nordsjællands indsats for at sætte fokus på vores lokale landskabshistorie.

Gratis billetter kan hentes fra billetlinket fra d. 4. oktober.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »