Mumford and Sons – Dust and Thunder, Live in South Africa

Mumford and Sons

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Mumford and Sons – Dust and Thunder, Live in South Africa

Storslåede musikoplevelser på det store lærred med streamingtjenesten Qello Concerts

Hørsholm Bibliotek åbner igen dørene til Lilletrommen, hvor vi viser de gode koncerter og musikdokumentarer på biograflærredet og med den bedste lyd.

Mumford and Sons er en indie-rock/folk gruppe fra Storbritannien som blev dannet i 2007. Bandet har vundet flere priser, bl.a. Brit Aaward i 2011 og seks Grammy Award nomineriner. Bandet er kendetegnet ved deres brug af akustiske instrumenter som guitar, banjo, klaver og bas og er stærkt inspireret af bluegrass genren.

I Dust and Thunder møder vi Mumford and Sons i Sydafrika, hvor bandet også er kæmpstort. I smukke omgivelser i Pretoria kan bandet nydes med både de gode og kendte sange ’I will wait’, ’The Cave’ og ’Little Lion Man’ og sange fra albummet Wilder Minds samt Johannesburg mini-albummet Baaba Maal, The very best of Beatenburg.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »