Muldvarpen – Undercover i Nordkorea

Muldvarpen - Undercover i Nordkorea

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Muldvarpen – Undercover i Nordkorea

THE MOLE – KOM MED EN HELT ALMINDELIG MAND PÅ EN USÆDVANLIG REJSE

Hvorfor brugte en helt almindelig dansk familiefar fra Vestegnen ved København 11 år af sit liv på at infiltrere Nordkorea? Hvad var motivationen? Og hvordan skjulte Ulrich de konstante løgne for sin hustru, mens han som muldvarp rejste verden rundt med skjult kamera og mikrofon?

EN PRÆSTATION SOM CIA IKKE ER LYKKEDES MED I 20 ÅR

Kom med Ulrich Larsen på en surrealistisk rejse til Nordkorea, Kina, Jordan, Uganda, USA og Europa. Hør ham live fortælle den fascinerende beretning om, hvordan han bluffede sig ind i hjertet af det Nordkoreanske regime – noget som CIA i 20 år har forsøgt uden held.

En fortælling, der kommer med nye detaljer omkring:

  • Detaljer i afsløringen af våbenhandel og produktion af metamfetamin i Nordkorea
  • Sekunderne før afsløringen i en kælderbunker i Spanien
  • Hvordan det kan lykkedes en familiefar at være undercover blandt ekstreme kommunister og gennem 10 år foregive, at man er én af dem?
  • Ulrichs deltagelse på CIA-kursus i USA
  • og mange flere vilde historier

HVEM ER MULDVARPEN?

Ulrich Larsen er født i Slagelse, opvokset på Vestlolland, uddannet kok – og levede som mange andre et helt almindeligt liv. I 2010 blev han  pga. kronisk sygdom dog tvunget til at gå på førtidspension. Under sine lange hospitalsindlæggelser opgav han ikke livet, men blev optaget af det mystiske Nordkorea.

I dag kan Ulrich se tilbage på en vanvittig rejse. Igennem ti år mødte og lærte Ulrich om en spions metier fra de mest erfarne operative MI5 og CIA-agenter – og endte som få andre at komme helt tæt på det Nordkoreanske styre. Ulrich havde aldrig forventet eller håbet på, at han skulle blive et kendt ansigt verden over, men Muldvarpen er nu den hurtigst og bedst sælgende danske dokumentar nogensinde.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »