Moden, mennesket & meningen med Gun-Britt Zeller, Christina Wedel og Julia Lahme

Moden, mennesket & meningen med Malene Birger og Julia Lahme

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Moden, mennesket & meningen med Gun-Britt Zeller, Christina Wedel og Julia Lahme

Stopper vores forhold til moden nogensinde? Kan man være for gammel til at nyde at klæde sig på?

Det bliver vi klogere på, når Julia Lahme samtaler med frisør Gun-BrittZeller og stylist Christina Wedel i denne salon med undertitlen Da moden blev voksen.

De sidste 50 år har moden undergået en fantastisk udvikling, og endnu vigtigere end modens udvikling, er udviklingen af kvindens muligheder. For eksempel er der nu plads til at kvinder har mange aldre, og at vores forhold til mode, udseende og fremtoning aldrig behøver at være forhandlet på plads.

En af de mest stilfulde kvinder, Karen Blixen, var udover at sætte sit præg på litteraturen og litteraturhistorien også en kvinde, der satte sit præg på vores fælles modehistorie. Det undersøger og belyser vi i denne salonrække – Moden, mennesket og meningen – hvor vi gennem samtaler om mode og modehistorie kommer tættere på Blixen, og den tid hun var en del af.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »