Moden, mennesket & meningen med Malene Birger og Julia Lahme

Moden, mennesket & meningen med Malene Birger og Julia Lahme

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Moden, mennesket & meningen med Malene Birger og Julia Lahme

Da moden tog på Safari

Det ikoniske safari-look. Hvorfor tog det egentlig verden med storm, og hvorfor findes det stadig? Hvorfor er beige blevet en farve i modebilledet, og hvad siger det om vores tid, at netop det look og den farve har fået en revival?

Det bliver vi klogere på, når Julia Lahme samtaler med designer og kunstner Malene Birger i denne salon med undertitlen Da moden tog på Safari.

En af de mest stilfulde kvinder, Karen Blixen, var udover at sætte sit præg på litteraturen og litteraturhistorien også en kvinde, der satte sit præg på vores fælles modehistorie. Det undersøger og belyser vi i denne salonrække – Moden, mennesket og meningen – hvor vi gennem samtaler om mode og modehistorie kommer tættere på Blixen, og den tid hun var en del af.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »