Moden, mennesket & meningen med Evren Tekinoktay og Julia Lahme

Moden, mennesket & meningen med Malene Birger og Julia Lahme

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Moden, mennesket & meningen med Evren Tekinoktay og Julia Lahme

Hvordan klæder kunstneren sig? 

Vi har siddet i gråt joggingtøj i to år og skulle navigere kreativt gennem en krise – moden i dag er mere kreativ, end vi har set den før.

Hvorfor? Hvad er der sket, og hvordan klæder kunstneren sig selv, når vedkommende skal skabe?

Det bliver vi klogere på, når Julia Lahme samtaler med kunster Evren Tekinoktay i denne salon med undertitlen Hvordan klæder kunstneren sig.

En af de mest stilfulde kvinder, Karen Blixen, var udover at sætte sit præg på litteraturen og litteraturhistorien også en kvinde, der satte sit præg på vores fælles modehistorie. Det undersøger og belyser vi i denne salonrække – Moden, mennesket og meningen – hvor vi gennem samtaler om mode og modehistorie kommer tættere på Blixen, og den tid hun var en del af.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »