Mini-BioBlitz — ekspedition i naturen

Mini-BioBlitz

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Mini-BioBlitz — ekspedition i naturen

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening Hørsholm inviterer Karen Blixen Museum igen til Mini-BioBlitz – en ekspedition  for børn i Rungstedlunds Fuglereservat med Vicky Knudsen og Bjørli Lehrmann.

De to biologer og holdkammerater fra det populære TV-program “1 døgn, 2 hold, 3 dyr” er kendte for deres store entusiasme omkring alle de arter, man kan finde ude i naturen. De vil være til stede på dagen og hjælpe med at artsbestemme og finde en masse spændende arter.

Mini-BioBlitz er en spændende naturbegivenhed for børn og deres familier, hvor vi går på jagt med net, insektkasser og forstørrelsesglas for at finde så mange arter som muligt i et afgrænset område – nemlig i Fuglereservatet på Rungstedlund og på en afgrænset tid.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »