Medrivende fortællinger – Line Knutzon

Medrivende fortællinger - Line Knutzon

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Medrivende fortællinger – Line Knutzon

Mød dramatiker og forfatter Line Knutzon i en samtale om, hvordan hendes stemmer tager form, og hvorfor netop dramaet er så dragende en genre at fortælle i.

I Line Knutzons øjne er hverdagen fyldt med dramatisk indhold: vi ifører os masker og vi taler i replikker. I sine værker sætter hun selv samtiden og samfundet i scene. De stemmer, vi møder hos Knutzon får os ofte til at le – ikke mindst over os selv. I hendes særegne univers møder vi en version af virkelighedens samfund og karakterer, der med neuroser, indestængt vrede og ømhed peger noget ud, som er mere virkeligt end virkeligheden selv. Line Knutzon har skrevet både til scenen, til radio og i bogform. I 2014 udgav hun Frit flet sammen med forfatterkollegerne Mette Moestrup og Naja Marie Aidt – en ‘fællesbog’ med et væld af tekster og genrer, og i 2017 udgav hun Camille Clouds brevkasse, hvor brevkasseredaktøren Camille Cloud giver absurde og nådesløse råd som svar på ligeså absurde spørgsmål.

I samtalerækken Medrivende fortællinger møder vi forfattere, der ligesom Blixen bruger fortællingens magi som drivkraft. Den gode historie er i centrum, når vi taler med samtidens bedste storytellers om, hvordan de skruer fortællinger sammen, som vi ikke kan slippe, hvad end det drejer sig om spændingsromaner, tv-serier eller sangskrivning. Vi spørger dem, hvilke fortællere der har inspireret dem og hvornår de ved, at de er på sporet af en historie, der bare må fortælles videre.

Vært for samtalerne er Elisabeth Skou Pedersen

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »