Medrivende fortællinger — Lærke Kløvedal

Medrivende fortællinger — Lærke Kløvedal

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Medrivende fortællinger — Lærke Kløvedal

Mød forfatter, madanmelder og journalist Lærke Kløvedal til en samtale om erindring og selvfortælling, om samtalens kunst og om forskellen på at fortælle et andet menneskes livshistorie og på at fortælle sin egen.

I sin anmelderroste debut, erindringsbogen Sømærke (2023), beretter Lærke Kløvedal om, hvordan det var at vokse op med eventyreren Troels Kløvedal som far. Som vært på radioprogrammet Det sidste måltid er det gæsternes erindringer og biografi, Lærke Kløvedal er optaget af. Hver gæst vælger de tre retter, de helst ville have serveret som deres sidste måltid. Over måltidet læser Lærke Kløvedal en nekrolog for gæsten, og sådan åbner livsfortællingen sig i samtalen om, hvad man husker, og hvordan man gerne vil huskes. Det bliver til en række særegne portrætinterviews, der ser på livet fra dødens perspektiv.

I samtalerækken Medrivende fortællinger møder vi forfattere, der ligesom Blixen bruger fortællingens magi som drivkraft. Den gode historie er i centrum, når vi taler med samtidens bedste storytellers om, hvordan de skruer fortællinger sammen, som vi ikke kan slippe, hvad end det drejer sig om spændingsromaner, tv-serier eller sangskrivning. Vi spørger dem, hvilke fortællere der har inspireret dem og hvornår de ved, at de er på sporet af en historie, der bare må fortælles videre.

Vært for samtalerne er Elisabeth Skou Pedersen

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »