Man skulle nok have været der

Man skulle nok have været der

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Man skulle nok have været der

Thomas Korsgaards hjerteskærende og tåkrummende morsomme bestseller-roman Man skulle nok have været der kan nu opleves på teaterscenen. Det er Det Kongelige Teater, som gæster Kulturhus Trommen med sin nye dramatisering af Korsgaards fortælling om rodløshed og forsøg på at finde hjem.

Man skulle nok have været der handler om at være gæst i verden, om hjemløshed og om sociale skel og fattigdom i det danske velfærdssamfund. Fortællingen er sidste del af Thomas Korsgaards roste romantrilogi om drengen Tue, og romanen vandt De Gyldne Laurbær i 2021.

Fra provinsen til København
Den syttenårige Tue med en hård opvækst i bagagen er flyttet fra provinsen til København. Han er endnu engang blev opsagt som lejer og er igen boligløs, og nu hutler han sig igennem, mens han prøver at blive forfatter.

Tue er rodløs og har aldrig haft et trygt hjem, og i forsøget på at få tag over hovedet flytter han ind på sofaen hos en veninde og hendes prisbelønnede arkitektmor. Her går han langt over stregen for, hvad en gæst kan tillade sig i sin søgen efter et sted at føle sig hjemme.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »