Male med garn-værksted

Male med garn-værksted

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Male med garn-værksted

Karen Blixen Museum inviterer til fællesspisning og kreativt værksted, hvor du kan prøve kræfter med at male med garn. Inga og Thilde fra strik- og brodeributikken Sommerfuglen instruerer i teknikken.

Værkstedet er både for dig, som aldrig har broderet, og for dig som er mere erfaren. 

Denne aften skal vi male med garn med inspiration fra et af Karen Blixens blomsterbilleder malet i pastel. Man kan vælge at følge motivet og farverne i Karen Blixens billede, eller man kan brodere i helt andre farver og former for at fremhæve pastellen på en anden måde.

Du får naturligvis dit eget kunstværk med hjem – hvad enten det er helt eller delvist færdigt.

Aftenen forløber som følger:

Kl. 18:00. Fællesspisning i museets café. Vi serverer Cæsar salat med kylling* (drikkevarer skal tilkøbes).

Kl. 18:45. Inga og Thilde fra strik- og brodeributikken Sommerfuglen instruerer i at ”male med garn”.

Efterfølgende arbejdes der individuelt med broderi under kyndig vejledning af Inga og Thilde.

Kl. 20:30 tak for i aften.

* Alle får serveret samme ret. Det er desværre ikke muligt at tage individuelle kostmæssige hensyn denne aften.

Praktiske info:

Museet stiller materialer til rådighed til broderi-værkstedet, men du er naturligvis meget velkommen til at medbringe og supplere med egne materialer.

Der er fri adgang til museet både før og efter arrangementet, hvor du udover forfatterhjemmet og den permanente udstilling lige nu kan opleve særudstillingen FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard med 41 af Dronningens découpager, udvalgte kostumer og kostumeskitser skabt til Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens fortælling ‘Ehrengard’.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »