Live i stuen: Med kurs mod New York

Live i stuen: Med kurs mod New York

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Live i stuen: Med kurs mod New York

Torsdag den 21. februar 1907 sejlede det store passagerskib S/S UNITED STATES ud af Københavns havn med kurs mod New York. Om bord var den berømte skuespiller Christian Zangenberg. Han skulle til USA og optræde for nogle af de mange danskere, der i de forløbne årtier var udvandret. Om bord på UNITED STATES var hundredvis af mennesker fra mange forskellige lande og samfundslag på jagt efter et bedre liv eller på vej til at genforenes med deres familie på den anden side af havet. Nogle rejste ud for atter at vende hjem. Andre havde ingen returbillet.

Sammen med Zangenberg oplever vi livet om bord UNITED STATES og kaster blikket på udvandrerne, Amerikadamperne – og søsygen.

Thorbjørn Thaarup er historiker og museumsinspektør på M/S Museet for Søfart.

Arrangementet sendes live fra Roskilde Bibliotek.

Gratis billetter kan hentes fra billetlinket fra d. 25. september.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »