Litterær barselscafé med Mia Degner

Mia Degner

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Litterær barselscafé med Mia Degner

Barselscaféen er for alle forældre på barsel eller orlov + babyer og børn. Omdrejningspunktet er forældreskabet, som det er portrætteret i litteraturen både før og nu. Med udgangspunkt i kortere oplæsninger og tekstpræsentationer vil Mia Degner introducere til forældreskabslitteraturens historie, og sammen vil vi åbne for samtalen om omsorgsarbejdets erfaringer og potentiale – og det at være forælder.

Det foregår helt uformelt, og der er naturligvis plads til baby med alt, hvad det indebærer af gylp og gråd – og der kræves ingen forberedelse af deltagerne. Man kan vælge at deltage i et enkelt arrangement eller dem alle, som man selv synes.

Vi sørger for kaffe, te og puslemuligheder.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »