Lille frøken Pingelpot

Lille frøken Pingelpot

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Lille frøken Pingelpot

Oplev Lille Frøken Pingelpot som lege-udstilling!

Gå på opdagelse i denne fantastiske, fantasifulde udstilling, der er bygget over Marianne Iben Hansens Lille Frøken Pingellpot. Udstillingen er en del af “Fang fortællingen”, hvor udvalgte børnefortællinger formidles som udstillinger.

Lille Frøken Pingelpot er en rørende fortælling om ikke at være som de andre og dog alligevel finde sin plads i mødet med dem, som forstår, accepterer og er ligesindede.

Samtidig rummer bogen humor, finurligheder og masser af sanseelementer, der vækker lysten til leg og opdagelse. Formålet med udstillingen har været at skabe en udstilling, der gør både børn og voksne glade, og som skaber rum for sjove legesituationer, hvor børnene kan lære fortællingen og universet at kende på en uformel måde.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »