Lav din egen nøglering

Lav din egen nøglering på Hørsholm Bibliotek

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Lav din egen nøglering

Det her lyder som en sjov og kreativ aktivitet! Kom og lav din egen fine knyttede nøglering på Hørsholm Bibliotek, hvor du har mulighed for at udfolde din kreativitet. Hvis knytning er lidt for svært, er der også mulighed for at pynte nøgleringen med perler på en piberenser eller efter dine egne ønsker.

Du behøver ikke at bekymre dig om materialerne, da vi stiller knyttegarn, perler, piberensere og nøgleringe til rådighed. Alt, hvad du behøver for at skabe din egen unikke nøglering, vil være tilgængeligt på det kreative værkstedet.

Det er oplagt for både børn og voksne at arbejde sammen på dette hyggelige kreative værksted. Det giver en god mulighed for at tilbringe tid sammen og samarbejde om at skabe noget unikt og personligt.

Uanset om du vælger at knytte nøgleringen eller dekorere den med perler, vil det være en fornøjelig aktivitet, der giver dig mulighed for at skabe noget smukt og personligt. Du vil have noget at være stolt af, når du går derfra med din egen nøglering.

Kom og deltag i dette hyggelige kreaværksted, hvor du kan skabe din egen nøglering og nyde en kreativ stund sammen med andre. Det er en fantastisk måde at udfolde sig kreativt og have det sjovt samtidig.

For de 5 – 12 – årige. Børn skal have en voksen med.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »