Lav din egen fuglekugle

Lav din egen fuglekugle

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Lav din egen fuglekugle

Kom forbi Karen Blixen Museum i vinterferien og lav din helt egen lækkerbisken til fuglene. Vores naturformidler står klar til at hjælpe dig med at lave en flot fuglekugle, som du kan tage med hjem til fuglene i din egen have eller hænge den på et træ i Karen Blixens Fuglereservat.

Deltagelse i værkstedet er gratis, når entré til museet er betalt.

Det er ikke nødvendigt at booke plads på forhånd. Alle – både børn og voksne – er velkomne. Børn skal være ledsaget af en voksen.

Fuglekugle-værkstedet er åbnet på følgende dage i uge 7:

Tirsdag 13. februar, Onsdag 14. februar og torsdag 15. februar

Tidsrum: 11:00 – 14:00

Sted: Fuglerummet på museets 1. sal (indendørs)

For at holde varmen om vinteren skal fuglene bruge fedtholdig mad, som er svært at finde i de kolde vintermåneder. Mange fugle opsøger derfor glædeligt foderbrætter i vores haver om vinteren. Ved at hænge fuglekugler i træerne, kan du og familien få glæden af at opleve vinterens fugle helt tæt på.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »