Lav din egen découpage

Lav din egen découpage

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Lav din egen découpage

Prøv kræfter med découpagekunsten i efterårsferien, når vi inviterer til kreativt découpage-værksted for børn og deres voksne.

I gamle bøger og magasiner findes finurlige figurer og former, som klippes ud og limes sammen, så det til sidst danner et forunderligt og fantastisk billede. Kun fantasien sætter grænser.

Værkstedet er bemandet af én af museets dygtige formidlere og varer 60 min.

Deltagelse i værkstedet er gratis, når entré til museet er betalt. Dog skal du booke pladser. Mindre børn skal være ledsaget en voksen.

NB! Værkstedet er tilrettelagt i umiddelbar forlængelse af familieomvisningen Ehrengard i børnehøjde i museets aktuelle særudstilling FORFØRELSENS PORTRÆT. Dronningen sætter scenen til Ehrengard. Deltagelse i omvisningen før værkstedet giver børnene (og deres voksne) inspiration til at skabe sig kreativt i værkstedet. Du kan dog sagtens deltage i découpage-værkstedet uden at have deltaget i familieomvisningen.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »