Læsekreds: Læs en bog – mød en forfatter

Eventkalender Hørsholm og Rungsted i Nordsjælland

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Læsekreds: Læs en bog – mød en forfatter

Dette efterår tilbyder Hørsholm Kirke i samarbejde med Hørsholm Bibliotek en unik mulighed for at få litteraturdepoterne fyldt godt op, når vi i fællesskab inviterer til læsekredsrækken ’Læs en bog – mød en forfatter’.

Læsekredsen er et forsøg på at skabe et rum, hvor man kan tale om litteratur, som beskæftiger sig med de mere spirituelle sider af tilværelsen ­– om åndelighed, kristendom eller det at tro på noget større. Læsekredsen vil være faciliteret af sognepræst Andreas Thom og Signe Thomsen, som er litteraturformidler på Hørsholm Bibliotek.

De tre nøje udvalgte bøger, vi i fællesskab vil udforske under læsekredsmøderne, er bøger af tre yngre danske samtidsforfattere:

Ingrid Nymo: Kloster (2021)

Caroline Albertine Minor: Velsignelser (2017)

Rasmus Daugbjerg: Trold (2022)

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »