Kulturvandring: Slottet, der forsvandt

Kulturvandring om Hirschholm Slot af Museum Nordsjælland: Slottet, der forsvandt

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Kulturvandring: Slottet, der forsvandt

Ta’ med Malene Rossau på en historisk vandring gennem Hørsholm Slotshave.

Tag med på en rejse tilbage til den tid, hvor det imponerende Hirschholm Slot stod majestætisk i sin fulde pragt i slotshaven. Et slot, der blev betegnet som “Nordens Versailles” og dannede scenen for den berømte Hirschholm-sommer, hvor Struensee regerede landet i kongens navn, og hvor kærligheden mellem Struensee og dronningen blomstrede.

På vandringen vil du opdage, hvorfor dette pragtslot blev opført og hvorfor det forsvandt igen efter blot 66 år. Malene Rossau vil guide dig gennem historien og dele fascinerende detaljer om fortiden.

Vi anbefaler, at du har gode gåsko på til turen, da vi vil gå på græs og grus. Turen er velegnet til ældre børn fra cirka 15 år. Rolige hunde i snor er også velkomne til at deltage. Så kom og oplev historiens vingesus i smukke omgivelser.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »