Kulturvandring: Bygningerne ved Hirschholm Slot

Kulturvandring Bygningerne og området omkring Hirschholm Slot

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Kulturvandring: Bygningerne ved Hirschholm Slot

Tag med forfatter Malene Rossau på historisk vandring rundt om slotssøen i Hørsholm.

Bliv klogere på de bygninger, der omgav ’Nordens Versailles’. Hvor stod bygningerne, hvad blev de brugt til, og hvilke er bevaret?
Undervejs bindes tråde til Hirschholm Slots spændende historie og til nogle af de mange personer, der har haft deres gang i området.

Der stilles også skarpt på en række spørgsmål, såsom: Hvem grundlagde Hørsholm by? Hvorfor overvejede man at anvende slottets havehus som kirke, og hvad var planerne for slotshaven efter slottes nedrivning? En slotshave, som blev beskrevet som ‘det skønneste haveanlæg, vores land nogensinde har ejet’.

Ruten er 1.9 km. Husk gode gå-sko til græs/grus etc. Turen er egnet for ældre børn fra ca. 15 år. Rolige hunde i snor er velkomne.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »