Åbningsfest Kroghs Pølsevogn

Kroghs Pølsevogn i gådagen, Hovedgaden Hørsholm

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Åbningsfest Kroghs Pølsevogn

Efter seks måneders pølsetørke i gågaden, er vi endelig klar. Lørdag d. 1. juli 2023 slår vi skodderne op til Kroghs Pølsevogn, fra kl. 11.00 – 15.30. Der vil være smagsprøver og en lille tår at drikke mellem kl. 11.00-12.00. Dagens åbningstilbud er en fransk hotdog til kun kr. 25.

Vi har lavet nye tiltag i den klassiske og nostalgiske københavnervogn, med bl. a en vegetarisk bøfsandwich, en vegetarisk hotdog, samt Kroghs egen ‘My Toast’. Der er en facebookside under opbygning, så hold øje med ‘Kroghs Pølsevogn’. Håber at se mange kommende og tidligere stamgæster, til byens nye pølsevogn. Kroghs Pølsevogn – en My bedre.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »