Krible krable-tur – for børnefamilier

Krible krable-tur — for børnefamilier på Karen Blixen Museum

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Krible krable-tur – for børnefamilier

Kom med på en spændende eventyrrejse på Karen Blixen Fuglereservat og oplev naturens fantastiske skabninger på vores sjove “Krible Krable-Tur”. Denne tur er perfekt til eventyrlystne børn og deres familier.

Under turen begiver vi os ud på jagt efter mysteriøse væsener, der lever både på landjorden og i luften. Vi vil måske støde på nogle af naturens “skraldemænd” såsom myrer, bænkebidere, orme, snegle, biller og mange flere, og lære om deres fascinerende verden. Vi vil også lære at tælle ben og skelne mellem stankelben og edderkopper. Måske er vi endda heldige at opleve nogle af de flotte sommerfugle i fuglereservatet, som f.eks. den farverige aurora eller den imponerende skrubtudse.

Museet stiller lupglas, sommerfuglenet og lommelygter til rådighed, så børnene kan finde og indsamle dyrene. Vi vil samle dyrene i små forstørrelsesglas og terrarier, så vi kan studere dem nærmere, før vi sætter dem fri igen.

Kom og vær med til en uforglemmelig oplevelse, hvor vi udforsker den spændende verden af krible krable-dyr sammen.

Billet til krible krable-turen gælder samtidig som entrébillet til museet.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »