Konservative så det gjorde noget!

Konservative så det gjorde noget!

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Konservative så det gjorde noget!

Ved leder af Hørsholmarkivet Anders Dalsager

I 1950’erne og 1960’erne gik det stærkt i Hørsholm! Kommunens indbyggertal blev mere end fordoblet, og overalt dukkede der nye boliger og veje op. Hele denne proces blev fra start til slut styret af markante, konservative borgmestre, der med tydelige politiske fortællinger og myndig hånd satte retning for kommunens udvikling.

I foredraget vil Anders Dalsager, leder af Hørsholmarkivet under Museum Nordsjælland, levere en spændende historie om borgmestrene Johannes Esbensen (b. 1952-1961) og Sven Jørgensen (b. 1961-1974). Anders vil her vise, hvilke politiske fortællinger om Hørsholm, de to borgmestre formidlede i efterkrigstiden – og om hvordan de kom til at forme det Hørsholm-område, vi kender i dag.

Foredraget er gratis, men der skal købes billet til arrangementet. Billetter kan købes fra billetlinket fra den 28. februar.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »