Kongelig Sommerballet 2024

Kongelig Sommerballet 2023

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Kongelig Sommerballet 2024

Kongelig sommerballet er efterhånden blevet en fast tradition for publikummer rundt om i hele Danmark. I 2024 når balletten ud til 12 byer fra Kabbel Hovedgård i Lemvig, til Augustenborg Slotspark og naturligvis også til Karen Blixen Museum Rungstedlund. Tåspidssko under åben himmel en dansk juniaften med familie og venner er det smukkeste startskud på sommeren.

Kongelig sommerballet er et gratis tilbud til alle, der har lyst til at se nogle af verdens bedste dansere fra Den Kongelige Ballet opføre et potpourri af storslåede balletoplevelser, der ellers kun kan opleves på Gamle Scene i København.

For fjerde gang er Rungstedlund vært for Den Kongelige Sommerballet, og vi glæder os til at se mange gæster på Karen Blixens nordvendte plæne med vue over Øresund.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »