Open Air koncert med Casper T

Gratis koncert hos Oddie's

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Open Air koncert med Casper T

Casper T’s akustiske koncert hos Oddies på Rungsted Havn virker som en perfekt måde at tilbringe en sommeraften på. Koncerten er gratis, så du kan nyde musikken og atmosfæren uden at skulle betale for billetter. Du kan vælge at slå dig ned på stranden, på pallemøblerne eller med dit eget tæppe og stole omkring Oddies for at få den bedste oplevelse.

Casper T er kendt for sin fantastiske stemme, og han vil præsentere musik fra sit store repertoire, der spænder fra gamle danske sange til hits fra kunstnere som REM, Sting, Helmig og U2. Det betyder, at der er noget for enhver smag.

Koncerten finder sted på torsdag den 6. juli, og musikken starter kl. 20. Udover den gode musik vil der også være mulighed for at købe øl, vin, vand, kaffe og cocktails på stedet, så du kan nyde forfriskninger, mens du lytter til musikken.

Det lyder som en begivenhed, du ikke bør gå glip af, hvis du er i området. Så sæt kryds i kalenderen og tag til Oddies for at opleve en aften med fantastisk musik og god stemning.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »