Klassiske formiddage: Sebastian Knauer

Klassiske formiddage: Sebastian Knauer

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Klassiske formiddage: Sebastian Knauer

Biblioteket byder i foråret indenfor til arrangementsrækken Klassiske formiddage, hvor vi viser udvalgte klassiske koncerter fra Det Kgl. Biblioteks Dronningesal i Den Sorte Diamant. Koncertoptagelserne vises på det store lærred i Lilletrommen.

Fredag d. 26. januar kl. 11.00 kan du opleve pianisten Sebastian Knauer.

Knauer kombinerer det moderne med det klassiske i et innovativt koncertprogram, der bygger bro mellem det 18. og 21. århundrede. Pianisten Sebastian Knauer er tilbage i Den Sorte Diamant med fokus på en af den klassiske musiks mestre, Wolfgang Amadeus Mozart. Men der er ikke kun Mozart på programmet, man kan også opleve seks nye klaversatser, skrevet af Michael Nyman til Sebastian Knauer og direkte inspireret af Mozarts klaversonater. Både Mozart og Nyman har længe været store inspirationskilder for Knauer, og denne koncert er realiseringen af en mangeårig drøm, som understreger Knauers kærlighed til at blande det klassiske med det moderne. Overgangene mellem Mozart og Nyman er flydende, så koncerten bliver en helt særlig lytteoplevelse.

Koncerten med Sebastian Knauer er optaget den 25. oktober 2022 og varer 1 time og 18 min.

Koncerten er fra serien ’Pianister i Diamanten’. Koncertserien og videooptagelsen er støttet af Beckett Fonden.

Pris: 30 kr. inkl. kaffe og the. Billetter er tilgængelige fra billetlinket.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »