Klassiske formiddage: Diotima

Klassiske formiddage: Diotima

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Klassiske formiddage: Diotima

Biblioteket byder i foråret indenfor til arrangementsrækken Klassiske formiddage, hvor vi viser udvalgte klassiske koncerter fra Det Kgl. Biblioteks Dronningesal i Den Sorte Diamant. Koncertoptagelserne vises på det store lærred i Lilletrommen.

Fredag d. 2. februar kl. 11.00 kan du opleve strygekvartetten Diotima.

Fra Schubert til Thomas Adés i ét elegant strøg. Hvis du tror, du ved alt om kammermusik, så tro om igen. Koncerten byder på tre kvartetter, alle fra den øverste hylde, ligesom Diotima er det, og her er de med deres kompetente bud på, hvordan kammermusik skal lyde. Den eftertragtede kvartet fra Paris har samarbejdet tæt med flere af de største komponister, blandt andet Pierre Boulez, og evner, som en af få kvartetter i verden, at bevæge sig sømløst fra samtidens musik til før-romantikken og tilbage igen. Musikken er af Franz Schubert, britiske Thomas Adés, der modtog Léonie Sonnings Musikpris i 2015 og den sene romantikker, Alexander von Zemlinsky, for at slutte det hele med et ekstranummer af Ludwig van Beethoven.

Koncerten med Diotima Kvartetten er optaget den 2. juni 2022 og varer 1 time og 30 min.

Koncerten er fra serien ’Strygekvartetter’ i Diamanten. Både koncertserien og videooptagelsen er støttet af Det Obelske Familiefond samt Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.

Pris: 30 kr. inkl. kaffe og the. Billetter er tilgængelige fra billetlinket.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »