Klassiske formiddage: Brooklyn Rider

Klassiske formiddage: Brooklyn Rider (USA)

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Klassiske formiddage: Brooklyn Rider

Biblioteket byder i foråret indenfor til arrangementsrækken Klassiske formiddage, hvor vi viser udvalgte klassiske koncerter fra Det Kgl. Biblioteks Dronningesal i Den Sorte Diamant. Koncertoptagelserne vises på det store lærred i Lilletrommen.

Fredag d. 19. januar kl. 11.00 kan du opleve Brooklyn Rider – klassisk kammermusik med energi som et ungt rockband.

New Yorker-kvartetten Brooklyn Rider er blevet beskrevet som fire klassiske musikere, der på overraskende vis revitaliserer og redefinerer kammermusikken. Kvartetten har vakt international opsigt med deres nyfortolkninger af 300 år gamle strygekvartetter og et repertoire på tværs af genrer – fra Beethoven til amerikansk minimalisme og helt ny-komponerede værker med inspiration fra folk og jazz. Deres liveoptrædener har en helt usædvanlig musikalsk nerve, der vækker opsigt og høster anmelder roser fra alle hjørner af musikverdenen. Programmet hedder The Four Elements og altså jord, luft, ild og vand. Musikken er af Henri Dutilleux, Colin Jakobsen, Osvaldo Golijov og Kyle Sanna. Brooklyn Rider: Johnny Gandelsman, violin. Colin Jacobsen, violin. Nicholas Cords, bratsch og Michael Nicolas, cello.

Koncerten med Brooklyn Rider er optaget den 1. juni 2022 og varer 1 time og 30 min.

Koncerten er fra serien Strygekvartetter i Diamanten. Både serien og videooptagelsen er støttet af Den Obelske Familiefond og Aage og Johanne Louis-Hansen fond.

Øvrige datoer for Klassiske formiddage er: d. 26. januar og d. 2. februar

Pris: 30 kr. inkl. kaffe og the. Billetter er tilgængelige her på siden.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »