Kalles Store Trommeshow

Kalles Store Trommeshow

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Kalles Store Trommeshow

Når Kalles kommer til byen vil man kunne opleve sådan ca. ALLE musikalske stilarter, der bliver spillet på nye musikinstrumenter, såsom: Balloner, sprøjtefløjte, samurai sværd og grise. Man kommer også til at møde ‘vinkelsliberen Villy’, ‘boremaskinen Boris’ og ‘Bente Ballonrina’.

Der kommer en næsten 2 meter høj mand ind på scenen som elsker at spille trommer. Han spiller så meget trommer, at han næsten SELV er blevet til en tromme!

For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet som holder rytmen dagen lang. Det er derfor at Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet. De fleste må danse, klappe og råbe når de er til koncert med Kalle, for det kan han bare ikke selv lade være med.

Publikum får lov til at bestemme hvad Kalle skal spille, og bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dem og alt muligt andet, som instrumenter.

Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.

Børnene vil helt sikkert kende Kalle fra bl.a. Ramasjang.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »