Julearrangement i Arboretet

Julearrangement i Arboretet

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Julearrangement i Arboretet

Lørdag d. 9. december kl. 11-14 juler vi i Arboretet med klippe-klistre og posteløb til børn samt rundvisning til voksne.

 I kan klippes og klistre i Julestuen, gå på opdagelse i den botaniske samling, lede efter Arboretets skovnisse og prøve vores jule-posteløb.

 Der er rundvisning kl. 13 med Ole Kim Hansen fra Københavns Universitet der viser træer og buske med tilknytning til julen og fortæller om forskning i juletræer. Rundvisningen varer ca. 1 ½ time. Husk varmt tøj, godt fodtøj og vær forberedt på en god gåtur gennem samlingen.

 Alle arrangementer er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Aktiviteter i Julestuen er tiltænkt børn og børnefamilier hvor rundvisningen er til voksne. Alle arrangementer er dog åbne for alle.

Vi glæder os til at se jer.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »