Festkoncert 200-års jubilæum

Festkoncert 200-års jubilæum Hørsholm Kirke

DATO

TIDSPUNKT

HVOR

ARRANGØR

PRIS

Festkoncert 200-års jubilæum

Denne aften fejrer vi kirkens 200-års fødselsdag med et brag af en koncert. Koncerten er åben for alle, og der er fri entré. Efter koncerten serveres et lille glas foran kirken.

————–

Torsdag den 21. september fylder Hørsholm Kirke 200 år. Hele ugen fra den 18.-24. september vil der være jubilæumsfejring. Det gøres bl.a med Åben Kirke mandag  den 18. september, tirsdag den 19. september og onsdag den 20. september kl. 16-18, hvor man har mulighed for at se den nyrenoverede kirke og høre om renoveringen.

Selve jubilæet bliver markeret med en koncert torsdag den 21. september. Koncerten er åben for alle interesserede, og der er gratis entré. Den efterfølgende søndag den 24. september kl. 10 vil der være en festgudstjeneste i kirken.

Eventkalenderen på hørsholm-rungsted.dk er formidling af de events der er i byen. Vi forsøger at være opdateret, men påtager os ingen ansvar for evt. aflysninger og/eller ændringer i programmet. Derfor opfordrer vi altid til, at kontakte arrangørerne direkte ved behov for yderligere information. Du kommer til arrangørens side ved at klikke på knappen ‘læs mere / billetter’. 

LANGAUGE »